Mis jij het stappen ook zo erg? Nou je bent niet de enige! Maar zoals wij het Katerplein kennen, halen ze er altijd het maximale uit, ook tijdens de crisis. Wij zorgen dat jij na het lezen van dit artikel op de hoogte bent van hoe het uitgaansgebied van Apeldoorn eruit ziet. En kijken wij hoe Joost (19), uitgaansliefhebber in hart en ziel, zijn tijd nu indeelt.

Kijk deze video om te zien hoe Katerplein vandaag de dag eruit ziet:

Voor student Joost uit Twello is het katerplein zijn tweede huis, de vrijdag en zaterdagavond is hij hier te vinden met zijn vrienden. Hoe ervaart hij deze tijd?

De laatste keer dat ik uit ben gegaan was 10 maart, nu zijn mijn weekenden een stuk rustiger. We drinken biertjes bij een van mijn vrienden thuis uit onze vriendengroep. Hier houden wij de gepaste afstand, al doe ik dit alleen voor anderen. Mij maakt het niet uit als ik ziek zou worden.

Stel je voor, de tijd is ein-de-lijk gekomen, je mag weer uitgaan in je favoriete kroeg. Wat zijn je plannen?

Als alles nu open zou gaan, stond ik al om 20:00 in de rij, met 200 aan contant geld. Met het doel alles weg te zuipen wat mijn lever kan hebben.

Deze uitspraak maakt duidelijk hoe erg deze generatie zich verheugt op het uitgaan. Hoewel Mark Rutte tot nu toe niets positiefs te melden heeft voor o.a. Joost, kijkt hij opvallend nuchter naar de aankomende periode.

Mijn drang naar het normale uitgaansleven is tegen mijn verwachting in niet extreem. Dit komt omdat ik met de gedachte dat het lang zou duren in deze uitgaans-loze tijd ben gegaan

Samen hopen wij op een kleurijke toekomst, een toekomst zonder Corona. Tot die tijd volgen wij de maatregelen rondom het Corona virus. Heb je inspiratie nodig wat je wel kan doen in deze rare tijd? Klik dan hier: https://aventus-boji.aventusfactory.nl/index.php/2020/06/08/leukste-corona-proof-uitjes-voor-jou-op-een-rijtje/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *