We kunnen met zijn allen gaan balen dat dat ene leuke feestje is gecanceld, maar het betere werk is om te kijken wat nog WEL kan. Daarom hier de leukste Corona proof uitjes voor jou op een rijtje.

  1. Suppen op de vetste plekken in Nederland

Ookwel stand up paddeling genoemd, een opkomende sport die op elk te bedenken plek met water gedaan kan worden. Denk aan het Apeldoornse kanaal, de Amsterdamse krachten en het altijd mooie Bussloo. Geen wind die jou kan tegenhouden om een middagje te gaan suppen, hier heb je namelijk geen last van op een SUP board. Heb je nou geen SUP board in de garage staan, huur er dan een. Je geniet al voor maar 25 euro een gehele dag op het water.

Ben je bang dat je wankel op het board staat? Bekijk deze video met tips voor jou als beginner!

Enthousiast geworden? Via deze link huur je in twee stappen een SUP board: https://www.supapeldoorn.nl/verhuur/

2. JAAA de bioscoop!

Ruik jij die heerlijke popcorn ook al? Je leest het goed, we mogen weer naar de bioscoop. Maar hier zitten wel wat haken en ogen aan. Waar er voor de crisis honderden mensen in een zaal konden genieten van een spannende of hilarische film, mag wegzwijmelen nu nog maar met 30 mensen.

Ben je benieuwd hoe ons langverwachte bioscoop bezoek er nu uit ziet? Kijk dan naar deze video.

Kan je echt niet meer langer wachten, reserveer dan snel je ticket via: https://www.vuecinemas.nl/films/nu-in-de-bioscoop#tijden

3. Ga UIT ETEN!

Hoe leuk?! Eindelijk mogen we weer terrasjes pakken en chique dineren. Ruil je chill-kleding in voor dat leuke setje wat je online hebt gekocht. Samen met jouw beste vriendin zit jij vanavond nog met een wijntje op het terras. Zit je het liefst binnen? Reserveer dan van te voren! En zoals nog steeds geldt, heb je verschijnselen of snotter je? Blijf dan gewoon nog even thuis.

Zo ziet het uit eten gaan eruit in de Corona tijd.

Wij begrijpen dat wachten voor jou geen optie is, reserveer daarom nu via: https://www.uitinapeldoorn.nl/eten-drinken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *