Soms zit je make-up niet altijd even goed of is het na een uurtje al gelijk weg. Hier is een handige look om je make-up goed te laten blijven zitten en een jonge uitstraling te krijgen.

Begin altijd met een primer een primer zorgt ervoor dat je make-up vast op de huid blijft zitten. Een primer hoeft helemaal niet van een duur merk als het maar een goede plak laag heeft.

De foundation of BB crème moet dezelfde kleur als je huid hebben let dus op welke kleur ondertoon je hebt. De ondertoon kleuren zijn: roze, geel of olijf. Bij een Douglas of ICI Paris kan je gemakkelijk laten testen wat voor ondertoon je hebt. En het zelfde geld voor concealer alleen dat moet een tint lichter dan de foundation. Met concealer werk je wallen en oneffenheden gemakkelijk weg. Poeder dit alles goed af, pak een bronzer en doe dat op je jukbeenderen zo krijg je meer definitie in je gezicht.

Als dat gedaan is kun je een blush gebruiken dit zorgt voor leven in je gezicht. Je kunt dan boven de bronzer nog een mooie highlighter aanbrengen voor een mooie gloed. Als dat gedaan is rond alles dan af met een lipgloss en mascara.

Deze simpele look is prima voor elke dag en wees niet bang om een eyeliner of een felle lipkleur toe te voegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *