Is de manier waarop de sportschool nu open is niet iets voor jou? Maak je geen zorgen. Er zijn genoeg sporten die jij thuis nog makkelijk kan doen zonder al te veel dingen te hoeven aanschaffen. Zo kun je je als je op budget leeft toch nog fit blijven.

  1. Touwtje springen

Tien minuten touwtje springen staat gelijk aan 45 minuten hardlopen volgens experts. Je traint hier je buikspieren, je armen en je schouders mee. Je kan het binnen doen maar als je tegelijkertijd een frisse neus wilt halen is het ook aan te raden om het buiten te doen.

2. Youtube workouts

Youtube staat BOMVOL met workouts die je thuis kan doen. Voor beginners tot gevordenen. Ook is er veel variatie in tijd en kan je dus zelf kiezen hoelang je je in wilt spannen.

Neem een kijkje naar deze workouts:

3. Schoonmaken

Misschien doe je het niet al te graag maar je verbrandt er flink wat calorieën mee. Met je badkamer schoonmaken verbrand je al makkelijk 400 calorieën en als je daarna nog één uurtje ramen lapt kan je er nog eens 300 bij optellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *