Nick, Simon & Kees: Homeward Bound - Afl. 4 - Levenslessen - Nick ...

Op 21 Mei was de eerste aflevering te zien van het nieuwe TV programma van Nick & Simon, Homeward Bound. Het doel van het muziek duo is om een documentaire te maken over hun eigen muziek idolen, Paul Simon & Art Garfunkel. Ze vertellen deze muziek geschiedenis door te reizen naar de plekken waar hun idolen waren geboren en waar ze door de jaren heen met hun muziek wereldberoemd werden. Ze hopen niet alleen door deze documentaire hun helden ook te echt te ontmoeten, maar ook om het verhaal te vertellen aan alle oude en nieuwe fans van Simon & Garfunkel.

Het programma lijkt na de eerste twee afleveringen al een groot succes te zijn doordat de aflevering al bij elkaar meer dan 2 miljoen kijkers en de laatste derde aflevering ook ruim 1,2 miljoen. Voor NPO 1 zijn die donderdagen altijd drie keer een topavond geweest, met andere programma’s die ervoor en erna ook kwamen.

Het einddoel van Nick & Simon is om in de serie ook om hun helden zelf te ontmoeten, maar tot nu toe is dat niet gelukt. Op donderdag 11 Juni was de een na laatste aflevering waar Nick & Simon ook weer een locatie, een bejaarden tehuis die bekend was om het album bookends. Ook deze aflevering trok meer dan 1,1 miljoen kijkers en was weer een groot kijkcijfers succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *