Pepijn de Winter

Nu de maatregelingen van de lockdown rondom het Corona virus wat worden versoepeld gaan ook veel bioscopen langzaam hun deuren weer openen. Helaas mogen er op dit moment niet meer dan 30 mensen in een zaal komen en ook hebben veel filmstudio’s veel grote films verplaatst naar het eind van dit jaar of volgend jaar. Hierdoor is er wel een ruime voor films die filmliefhebbers kunnen zien voor nu en misschien een paar maanden later.

Weet u niet welke films u kan zien, dan is hier een lijstje van films die volgend jaar en hopelijk na de Corona tijd worden verwacht die u in de bioscoop kan zien.

  1. Color out of space

Vanaf: 1 Juni 2020

Wilt u de maand Juni ook beginnen met echte spanning na een paar saaie maanden, kom kan naar de verfilming van het thriller boek door de legendarische schrijver H.P. Lovecraft & Color out of space. Met Nicholas Cage in de hoofdrol en regie van Richard Stanley wordt deze oude thriller weer tot leven gebracht in de 21-eeuw. Een echte aanrader voor Horror liefhebbers.

Het leven van een familie in de bossen in het noorden van de VS neemt een enge wending, wanneer er een meteoriet in de tuin beland en er om hun heen van alles veranderd. Al snel een gevecht om niet alleen te overleven, maar ook om hun verstand te verliezen door de kleur uit de ruimte.

  • A beautiful day in the neighborhood

Vanaf: 1 Juni 2020

Tom Hanks zet zich op zijn best met zijn rol als de voormalige TV presentator Fred Rogers en zijn kinderprogramma, Mr. Rogers Neighborhood en Matthew Ryss de journalist Tom Junod.

Oorspronkelijk zou de film uitkomen op 26 maart in Nederland, maar vanwege de pandemie werd die uitgesteld.

De film verteld het verhaal over de hele carrière van de presentator en de tijd door zijn leven.

  • 007: No time to die

Verwacht: November 2020

Daniel Craig keert voor de laatste keer terug met zijn rol als James Bond in het 25’ste deel van film serie.

Oorspronkelijk zal deze film in April in première gaan, maar een week van te voren liep de Corona crisis meer en meer uit en toen werd besloten dat de film en veel andere Hollywood films uitgesteld. De voorlopig verwachte datum is nu november 2020. Verder is er nog niet veel bekend over de film, maar voor elke James Bond fan die altijd wacht op de volgende film is het wachten het misschien zeker waard.

  • Ghostbusters: AfterLife

Verwacht: maart 2021

Na meer dan 30 jaar wachten en een grote teleurstelling in 2016 kunnen de lang wachtende fan van de klassieke spook jagende komedie.

Met de regie van Jason Reitman, de zoon van Ivan Reitman wie ook de originele films had geregisseerd. Met de terugkeer van de originele cast, zoals Bill Murray, Dan Akkroyd en Sigourney Weaver gaan ze samen met de jonge generatie van de nieuwe cast met onder andere Finn Wolfhard van Stranger Things, lijkt deze verwachte film het hoofdstuk waar veel fans altijd op hebben gewacht.

  • Shawshank Redemption: 25th anniversary

Verwacht: Juni 2020

De dram film Shawshank Redemption viert dit zijn 25ste jubileum en vanwege dit moment gaan veel Nederlandse bioscopen de film opnieuw draaien op het grote scherm.

Met Tim Robbins en Morgan Freeman als de hoofdrolspelers in deze iconische film is het voor elke film liefhebber en echte nostalgische trip van een legendarische drama verhaal en de spectaculaire ontsnapping.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *