Sinds de versoepelingen van de Corona-maatregelen kun jij met je beste vriendinnen weer gezellig buiten sporten (op gepaste afstand natuurlijk). Dit betekent dat jij er weer een beetje op uit kunt! Daarom hebben wij hier de leukste sporten die je samen met je vriendinnen kan doen.

  • Beachvolleybal
  • Floatfit
  • Lacrosse
  • Squashen
  • Touwtje springen

Buiten dat samen sporten veel gezelliger is dan alleen heeft het ook fysieke voordelen. Je beweegt meer en blijft hierdoor fit, daarnaast zorgt samen sporten in de sportschool ook voor verlaging van stress. Uit onderzoek is gebleken dat 64% gemotiveerder is als ze samen sporten. Niet alleen je gezondheid gaat erop vooruit, ook je relatie met je vriendin(nen) krijgt een boost.

  • Floatfit is een nieuwe sport die overgewaaid is vanuit Groot-Britannië, bij deze sport doe je oefeningen op een mat in het water. Het is een hele intensieve work-out waarbij veel verschillende spieren worden gebruikt.
  • Squashen is net als floatfit erg intensief, maar wel super leuk om samen te doen met je vriendinnen. Naderhand kun je natuurlijk altijd nog een drankje bestellen aan de bar.
  • Touwtjespringen is een sport die je vroeger waarschijnlijk al deed, op de basisschool, ontzettend leuk en gezond om dit weer op te pakken na al die jaren.
  • Beachvolleybal kun je met een hele groep vriendinnen doen, duiken springen en glijden door dat zand. Een erg competitieve sport die zeker leuk is om te doen met je vriendinnen.
  • Ben jij een wat stoerder type? Dan is het enigszins onbekende lacrosse wellicht iets voor jou. Het is een teamsport waarbij elke speler een stick met daaraan een soort netje vast heeft. Daarmee kun je de bal gooien en vangen, met als doel uiteindelijk te scoren in het doel van de tegenstander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *