Glamping in Nederland: dit zijn de leukste plekjes | Kek Mama ...

Desondanks dat we door het Corona virus niet veel kunnen doen deze zomer proberen toch iets leuks te verzinnen voor tijdens de zomervakantie en het gezellig te maken. Veel mensen denken er dan ook aan om te kamperen, maar je houdt misschien niet van al dat zware werk, zoals tent opzetten, gebrek aan  

Sanitair en klein koken. Een simpele oplossing hiervoor is om het eens lekker luxe te maken. Daarom is een glamping een goede optie. 

Glampings of liever gezegd een luxe camping is eigenlijk gewoon kamperen, maar in een grote & luxe tent met eigenlijk alle dagelijkse voorzieningen erbij.  

Automobilist aan de kant gezet op Duitse snelweg, auto iets te vol ...

De belangrijkste voordelen is dat je eigenlijk minder hoeft in te pakken en mee te nemen. Geen grote koffers op het dak, geen barbecue mee, geen slaapzakken en geen eigen beddengoed. Al deze dingen zijn vaak al aanwezig in je grote tent. Je hoeft dus niet dagen van tevoren je auto in te laten of te proppen. En de kofferbak puilt dus minder uit en je hebt meer ruimte om te zitten tijdens de misschien er lange reis. 

De enige echte extra benodigdheden die je mee zal moeten nemen behalve je vaste bagage zijn wat etenswaren, toiletspullen, handdoeken en misschien wat elektronica, zoals een laptop of tablet als je toch je werk bij de hand wilt hebben. Plus, er is sowieso altijd wifi op een luxe camping dus dat is geen probleem. 

De tenten op glampings hebben ook zelf een keuken met fornuis en vaatwasser en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Dus je hoeft niet te koken op een veel te kleine gasfornuisje en je hoeft ook niet naar een groot washok waar van alles gebeurt.  

Je hoeft dus eigenlijk veel minder mee te nemen en je bent minder tijd kwijt aan koken, wassen en schoonmaken. Dus het gewoon kamperen, maar dan kun je echt relaxen en je hebt meer tijd voor elkaar. 

Een luxe camping kost wel wat meer dan een gewone camping, maar misschien heb je ook wel verdient om even een rustige vakantie te hebben en echt te relaxen. Bovendien je bent deze vakantie ook in Nederland dus je zult je ook minder geld uitgaven voor benzine en andere spullen voor de reis en vakantie en dat kan je dus ook weer besteden aan de glamping. 

Lijkt het jou ook leuk om eens naar een glamping te gaan, boek dan snel want ze zijn erg populair en dan misschien wel allemaal bezet. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *