Ben je iemand die last heeft van veel tijdsdruk en daardoor stress krijgt? Of ben je juist iemand die snel afgeleid wordt en geen rustgevende werkomgeving heeft? Hier zijn 3 tips voor jou!

  • Digitaliseer alles!

Stop met de papieren agenda en haal die briefjes vol notities eens van je bureau af.

Probeer alles wat je kunt digitaliseren dat ook te digitaliseren. Zorg ervoor dat je één postvak hebt voor alle binnenkomende documenten en scan ze zo snel mogelijk in. Zo wordt alles een stuk overzichtelijker.

  • Ruim je bureau op!

Voor een rustige headspace is het belangrijk dat je omgeving ook rustig is. Begin onnodige materialen weg te gooien of te recyclen. Door een rommelige desktop is het lastig om dingen te vinden, probeer bureaulades te organiseren en op orde te houden. Vergeet ook geen back-up te maken!

  • Zorg voor eenheid om je heen!

Met een drukke kamer en veel troep om je heen ben je direct al minder gefocust. Probeer alle troep op te ruimen om je heen, haal de stofzuiger door de kamer heen. Kijk om je heen, ben je nog steeds niet tevreden? Probeer je interieur aan te passen verschuif meubels en probeer een rustige kleur op de muren te verven dit zorgt voor eenheid.

Hopelijk heb je wat aan deze drie tips en kun je voortaan rustiger werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *