Het zonnen en kastelen bouwen op het warme strand en het zwemmen of surfen in het zoute water. Iedereen vind het strand op zijn eigen manier leuk. Dit zijn de 6 mooiste stranden ter wereld. Welke is jouw favoriet?

Aruba, Nederlandse Antillen

Leukste en mooiste steden in Aruba - Vakantie Aruba 2019

Aruba heeft geweldige stranden, maar toch zijn de stranden voor de kust van Venezuela zijn de mooiste. Daar liggen bijvoorbeeld de stranden Mangel Halto en Santo Largo. Stuk voor stuk horen ze tot de mooiste stranden ter wereld.

Bora Bora, Frans-Polynesië

Frans-Polynesië - Droomplekken.nl

Bora Bora is een atol gelegen in de Stille Oceaan tussen Australië en Zuid-Amerika. Er staan hotels op het water en er zijn hotels onderwater. Het vulkanische eiland is omringd door een intens turquoise lagune. Naast de luxe resorts en spierwitte stranden, heeft Bora Bora ook een aantal prachtige wandelroutes en is het een paradijs voor duikers en snorkelaars.

Navagio, Zakynthos, Griekenland

Navagio beach op Zakynthos weer toegankelijk - Griekenland.net

Een bijna verstopte strand met steile en hoge kliffen omgeven door het blauwste water dat je ooit zult zien. Het ligt aan de noordwestkust en is een van de meest gefotografeerde stranden van Griekenland. Met als grote verrassing een scheepswrak, achtergelaten door smokkelaars.

Palawan, Filipijnen

Palawan | Ultieme reisgids, reviews & tips | 27Vakantiedagen

Hagelwitte ministrandjes vol palmbomen. Palawan is een provincie van de Filipijnen en wordt ook wel genoemd: Last Frontier van de Filipijnen. Andere nét zo mooie pareltjes in Palawan zijn Port Barton en, iets ten noorden van Palawan, Coron Island.

Ko Phi Phi, Thailand

Koh Phi Phi | BackpackenInAzië.nl

Ko Phi Phi-eilanden zijn een groep van zes eilanden behorend tot de provincie Krabi in Thailand. Op het onbewoonde Ko Phi Phi Leh is de film ‘The Beach’ opgenomen en sindsdien wordt het overspoeld door dagjesmensen. Ondanks de drukte is het wel één van de mooiste plekken op aarde.

Whitehaven, Whitsunday, Australië

Whitehaven Beach in Whitsunday Island, Australia: one of the ...

Vaak gekozen tot Australië beste strand. Whitehaven is wat rustiger dan Bondi Beach als daar een aantrekkelijke surfwind waait. Het gebied staat bekend om zijn hagelwitte zandstranden, rust en tropische schoonheid. Het is zeker het bezoeken waart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *