De maatregelen als gevolg van het Corona virus gooien voor veel reizigers roet in het eten. Althans zo ziet het er tot op de dag van vandaag uit. Helaas zit er niets anders op dan afwachten tot er nieuws over de Nederlandse grens komt. Om alvast in de stemming te komen, blikken wij vooruit. Want werken achter dat bureautje zijn we ondertussen wel zat hè? Op zoek naar mogelijkheden NA corona. Hoe kan jij werken op de tofste plekken van de wereld?

  1. Ontdek de wereld van digital nomad!

Zeg dag tegen je 9 till 5 baan. Als digital nomad werk jij tussen het zonnebaden door. Online werken, dat is iets waar wij de afgelopen tijd hard mee geconfronteerd zijn. Reis de hele wereld over met je laptop. Met een goede wifi verbinding en online skills sla jij je slag in Australië. Ook voor beroepen als bloggers, coaches en copywriters is een digital nomadlifestyle een mogelijkheid. Volg een cursus, boek je ticket & ontdek de wereld…

Voor meer informatie kijk hier: https://www.dutchdigitalnomad.nl/

2. Vier feest als reisleider

Het leven van een reisleider bestaat uit zon, zee, clubs, zuipen en jongens. Ondertussen ben jij de planner van dat te gekke uitje. Je versiert de clubs, nodigt jongeren uit & je breekt de tent af. Zonder dollen, voor een echte regeltante/neef is dít de beste manier van werken en tegelijkertijd geld verdienen in de zon.

Neem een kijkje in het leven van een reisleidster:

3. Word Ski & snowboard leraar in Oostenrijk

Kan jij skieën of snowboard als de beste? Houd jij ervan om mensen wat te leren? Ga dan deze winter aan de slag als ski/snowboard leraar… Volg de opleiding Ski/snowboardinstructeur niveau 2 en ga vier avonden de baan op. Met het behalen van het diploma ben jij bekwaam en is het boeken van de vlucht stap 2. Heb jij een talenknobbel en is Duits geen probleem dan vlieg jij deze winter nog naar een prachtig skigebied!

Volg een dag het leven van een skileraar:

4. Geef Engelse les in het buitenland

Met een certificaat op zak vlieg jij de wereld over. De Engelse taal is ontzettend belangrijk in de wereld, iedereen wil het leren spreken. Hier kan jij bij helpen! Naast het lesgeven leer je de cultuur als geen ander kennen. Voordat je het vliegtuig in stapt moet je wel een aantal dingen geregeld hebben. Kijk daarom eerst hier:

5. Verzorg kinderen als au pair

Het woord ‘au pair’ betekent iets als ‘gelijke voet’. Als een au pair ben je namelijk onderdeel van het gezin. Het is meer dan een avondje oppassen, vergis je niet. Je verzorgt de kinderen zolang de ouders aan het werk zijn. Omdat je onderdeel van het gezin bent, woon je ook bij hen, dit wordt vergoed door de gastouders. Een extra salaris krijg je natuurlijk ook. Naast dat je hard werkt, heb je ook dagen vrij. Dit verschilt per gezin en spreek je onderling af. Tijdens je vrije dagen heb je het land tot je beschikking, maak je nieuwe vrienden, ga je uit en ontdek je de stad.

Neem een kijkje in het leven van au pair Manon:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *