We zitten al weer een tijdje vastgespijkerd aan het coronavirus. Langzamerhand worden de coronamaatregelen versoepeld en krijgen we steeds meer hoop in toch een mooie zomer. En wat hoort nu echt bij de zomer? Juist! het strand. Op het strand valt van alles te beleven. En wat dat dan moet wezen? Dat ga ik je vertellen!

Het strand. Hoe relaxed wil je het krijgen? Even lekker uitwaaien of gezellig samen zijn met je partner of vriendinnen. Het strand biedt talloze mogelijkheden!

Wil je iets sportiefs doen? Probeer surfen!

Altijd al een waterrat geweest, of een avonturier? Het hoogste puntje van adrenaline opzoeken en over het water willen knallen? kom surfen!

Bij verschillende stranden kun je een surfplank huren en zelfs lessen nemen. Maar ben jij al zo fanatiek, en heb jij al een surfplank thuis? Neem hem zeker dan eens een dagje mee. Succes gegarandeerd!

Bezoek een strandtent

Bij zo’n dagje strand hoort natuurlijk ook iets lekkers. Ohana Beach, een nieuwe strandtent op Zandvoort waar je heerlijk kunt eten of borrelen onder ontspannen muziek. Vis, vega, vlees of BBQ? Deze strandtent is van al zijn markten thuis. Kom eens kijken!

Maak een schelpenketting!

Deze doityourself is voor de echte creatievelingen. Het enige wat je hoeft mee te nemen is een ketting of touwtje en een naald. Zoek de allermooiste schelpen en prik aan de bovenkant van het schelp een gaatje. Rijg vervolgens de ketting of het touwtje door de schelp en TADAA! daar is je zomerse zelfgemaakte ketting!

Tip: Als je het leuk lijkt, kun je misschien kraaltjes meenemen en deze ook toe te voegen aan je ketting!

Prikkel je brein!

Neem boekjes en/of tijdschriften mee. Vaak staan deze boeken vol leuke testjes, horoscopen, spelletjes en doe-opdrachten. Ideaal om wat uren vol te maken op het strand! Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om ontspannend een boek te gaan lezen. De keuze is reuze!

Kortom, wil je een dagje lekker erop uit gaan? kies dan eens voor het strand! Wedden dat je voldaan thuis komt en al gauw weer snakt naar een dagje strand?

helder drinkglas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *