Het leven is niet altijd even makkelijk, maar met life hacks maak je sommige dingen net even wat makkelijker. Hier zijn 7 life hacks die je kan gebruiken in het dagelijkse leven.

Op papier tekenen vinden kinderen leuk, maar daarnaast vinden ze het ook leuk om op tafels of op muren te tekenen. Zet de volgende je kind in een doos zodat ze daar alles kunnen ondertekenen. Dat is minder schoonmaakwerk voor jou en voor hun een creatief speeluurtje.

De luxaflexen zijn toch wel een van de lastigste plekken om schoon te maken. Maar het kan veel makkelijker en sneller. Pak een tang en wikkel aan allebei de kanten een handdoek er omheen. En voilà, je hebt weer schone luxaflexen.

De meeste kinderen zijn dol op sterretjes tijdens oud & nieuw. Om dit allemaal veilig te houden pak je een plastic beker en maak je daar vervolgens een gaatje in. Het sterretje kunnen ze dan vasthouden, maar ze kunnen op geen enkele manier hun vingers verbranden.

In de zomer is het lekker om te zwemmen in een zwembad of om naar het strand gaan. Alleen heeft iedereen in deze tijd een mobiel en die kan dan ook makkelijk nat worden. Als je je telefoon in een plastic zak doet die goed dicht kan, dan ben je na het zwemmen zeker van een droge telefoon. Én als het een plastic zak is die echt goed dicht kan, dan kan je ook foto’s maken onderwater.

De was doen is nooit echt leuk en zeker niet als je de volle wasmand ook nog eens moet sorteren. Probeer deze life hack anders eens. Iedereen sorteert dan zijn eigen was en je hebt minder snel overvolle wasmanden.

In de zomer zijn er veel wespen en bijen. Zeker als je een beker met limonade hebt, moet je oppassen dat je geen bij of wesp meedrinkt. Maak met een rietje een gaatje in een cupcake vormpje en zet die vervolgens op je beker met limonade. Het is makkelijk, kost niks en het is zo gedaan.

Tijdens het film kijken krijg je snel pijnlijke armen van de tablet of telefoon vasthouden. Wanneer je weer een filmpje gaat kijken, zet de tablet dan in een lege eierdoos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *