Heb jij dit jaar een vakantie gepland met je vriendinnen, maar ben je nog opzoek naar leuke activiteiten? Dan ben je hier aan het juiste adres!

1. Duiken

De onderwaterwereld, een plek waar je veel van hoort, maar eigenlijk heel weinig van af weet. Ontdek het tijdens deze rustgevende activiteit waarin je jezelf helemaal één voelt met de natuur.

2. Yoga

Een sport dat je spieren versterkt, rustgevend is, helpt je focus te verbeteren en zorgt voor een sterke band tussen jou en je vriendinnen. Yoga zorgt ervoor dat je tijdens je vakantie toch nog sportief bezig blijft, maar natuurlijk wel op een rustgevende manier.

3. Segways huren

Willen jullie de stad ontdekken, maar hebben jullie geen zin om last te krijgen van pijnlijke voeten door al dat lopen? Dan is dit de oplossing: huur Segways! Met deze elektrische apparaten kun je gemakkelijk heel de stad door. Ze maken je tour sneller, leuker en comfortabeler. De stad kun je op je Segway samen met een gids ontdekken.

4. Volg een kookworkshop

Leer samen met je vriendinnen de keuken van je vakantieland kennen tijdens een leuke kookworkshop. Tijdens deze workshops zal je samen met een kok de lekkerste maaltijden maken.

5. Suppen

Met deze watersport kunnen jullie zelf bepalen hoe intensief je bezig gaat. Je kunt recreatief gaan suppen, dit kun je vergelijken met bijvoorbeeld een wandeling van een uur en verband je ongeveer 225 calorieën . Wil je meer calorieën verbranden? Dan kun je overstappen op intensief suppen. Peddel zo snel mogelijk en houd je spieren zo goed mogelijk warm. Hier verbrand je bijna 2x zoveel mee, namelijk 400 calorieën per uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *