Stress, iedereen heeft er wel eens last van. Stress komt heel snel, maar hoe kom je er ook weer net zo snel vanaf? Wij hopen dat deze tips jou hierbij kunnen helpen!

Geurkaarsen

Je zal het misschien niet zo snel verwachten, maar geurkaarsen maken je rustiger. Vooral geuren als lavendel, vanille, kaneel of hout zijn hier goed in.

Sporten

Vrij voor de hand liggend waarschijnlijk, maar ga sporten. Het helpt echt. Of je nou yoga doet, of een andere workout, je kunt even alles van je af laten vallen.

Schrijven

Koop een klein notitieboekje, en schrijf hier elke dag iets in. Het maakt niet uit wat je er in zet of tekent. Er zijn geen regels, schrijf je zorgen van je af en laat het gaan. Wanneer dit op papier staat, hoeft het namelijk niet meer in je hoofd te zitten.

Lach

Laat het gaan, lach om die domme grap. Je weet wel dat je hem grappig vind. Schaam je niet voor wie je bent en ga lachend de dag door. Overdrijf niet, maar maak je ook niet te veel zorgen. Het komt allemaal wel weer goed.

Durf nee te zeggen

Het is echt niet erg om ergens nee tegen te zeggen. Ken je eigen grenzen, weet wat je wel en niet leuk vind en zeg nee. Eerlijkheid duurt het langst en je zult snel merken dat dit echt een opluchting is.

Muziek

Luister naar de muziek die jij leuk vind. Wanneer je naar muziek luistert, dwalen je gedachtes niet zo snel af daar ‘wat was het ook alweer?’ wat bij jou stress veroorzaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *