Een leuke riem, ketting of sjaal. Liever minimalistisch of een statement maken? De volgende accessoires zijn nu helemaal de trend. Als een kers op de taart om je outfit wat op te leuken.

Statement ketting

Met een goede statement ketting kun je echt het verschil in je outfit maken. Draag het los of een ketting met meerdere lagen, je kan hier niet zo snel de mist mee in gaan.

Chunky boots

Het is nooit echt uit de mode geraakt. Boots met veters, gespen of een rits. Met of zonder hak. De stoere boots zijn het nu helemaal. Ze zijn makkelijk te combineren, easy om aan te trekken en ze passen ook nog eens bij elke trend. Draag ze onder een jurkje voor een iets subtielere look of onder een jeans voor een stoere uitstraling.

Haarbanden

De haarbanden zie je steeds meer terug komen. Het maakt je outfit net even anders. Het ziet er leuk uit en kan ook nog eens een handige manier zijn om je haar uit je gezicht te houden. Kleurrijk of simpel, jij bepaald.

Bucket bags

De naam spreekt eigenlijk al voor zich. Een tas in de vorm van een emmer. Je hebt altijd alles bij je en het ziet er super stylish uit. Ze zijn er in allerlei verschillende varianten, als schoudertas, handtas of shoppper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *