De lockdown is het ideale moment om je interieur eens even flink aan te pakken. De leukste interieurtrends staan speciaal voor jou onder elkaar! Dus mocht jij toe zijn aan een beetje verandering in huis? Bekijk wat jouw huis nodig heeft voor een upgrade, en voel je weer hellemaal thuis in je eigen huis!

gewoongers.nl
Fotobron: gewoongers.nl

Kleur

Warme kleuren is de woontrend van dit jaar! Het is stijlvol en je raakt er niet snel op uitgekeken. Ook in woonwinkels, magazines en zelfs op tv zie je mooie, warme kleuren steeds meer terugkomen. Bijvoorbeeld in accessoires en decoratie. Maar je kan het ook anders onder handen nemen, zoals je muur een likje verf geven of een nieuwe bank te bemachtigen. Verf je muur bijvoorbeeld in een mooie natuurlijke kleur zoals grijs, warm-roze of donkergroen. Daarmee geef je je hele woonkamer een sfeervolle look en lijkt het gelijk een heel ander huis!

Fotobron: i.pinimg.com

Duurzaamheid

Nu duurzaamheid een grote rol speelt in huis, is het gebruiken maken van duurzame materialen ontzettend hip! Denk bijvoorbeeld aan hout en woonaccessoires gemaakt van natuurlijke materialen. Het is niet alleen mooi, maar ook helemaal up-to-date met de woontrends van nu. Daarmee is een bezoekje aan de kringloopwinkel zo slecht nog niet!

‘industrial style’

De ‘industrial style’ is helemaal van nu. Zowel in gerenoveerde panden als bij moderne projecten zorgen slanke stalen kozijnen en deuren, trapleuningen en balustrades voor een stoere elegante look.

otobron: woonkrantonline.nl
Fotobron: i.pinimg.com

Hout, hout en nog eens hout.

Grote houten eettafels is ook de trend van dit moment. Met een stoere houten tafel breng je een mooi nieuw middelpunt in huis. Een houtentafel mag er geleefd uitzien dus hebben je kinderen geen stress. De leef sporen brengen meer karakter aan de tafel en maakt de tafel eigen!

Planten

Een kleine verandering en ook nog is goed voor de frisse lucht in huis, zijn nieuwe planten. Met een paar nieuwe groene planten geef je je interieur een natuurlijke en rustige look. Dat past goed bij de meubels van natuurlijke materialen.

Fotobron: Verhouden.nl

Ronde vormen

Ronde eettafels, ronde tapijten en ronde spiegels zien we steeds meer terug. Het maakt het interieur net wat speelser en gezelliger. Het neemt vaak minder ruimte in beslag en het zorgt voor meer warmte en gezelligheid!

Fotobron: www.woonwebwinkelen.nl

Leuke woonaccessoires

Door je interieur een klein beetje aan te passen met een paar leuke woonaccessoires heb je vaak al een hele andere sfeer in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *