Nu we allemaal thuis zitten hebben we veel meer vrije tijd. Veel mensen vullen die tijd in door series via Netflix of andere platforms te kijken. De afgelopen tijd zijn er veel nieuwe seizoenen en nieuwe series op Netflix uitgebracht. Wij hebben de vier beste nieuwe releases op een rijtje voor je gezet. Deze vier mag je echt niet missen!

1. The 100, gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van schrijver Kass Morgan, heeft een nieuw seizoen! Seizoen 7 is het laatste seizoen van de populaire serie. De eerste aflevering staat al op Netflix, met elke week een nieuwe aflevering. Het is wel aan te raden eerst de andere seizoenen te bekijken voor dat je begint aan dit seizoen, als je dat nog niet gedaan had.

La Casa de Papel

2. La casa de papel heeft ook een nieuw seizoen uitgebracht. Het vierde seizoen van de super populaire Spaanse “kraakserie” kwam een paar weken geleden uit en staat in z’n geheel op Netflix dus je kunt hem in z’n geheel bekijken zonder te moeten wachten . Naar verluidt is er ook al een vijfde seizoen druk in de maak.

Narcos: Mexico

3. Narcos: Mexico heeft een tweede seizoen uitgebracht op Netflix. Na het succes van Narcos, een serie over drugsoorlogen, maar dan in Zuid Amerika, brachten dezelfde makers deze serie uit. Narcos: Mexico vertelt het waargebeurde verhaal over de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren tachtig. Ook hier staat weer alles er al op, dus kan je ook deze in eén zitting kijken, als je toch tien+ uren niks te doen hebt.

White Lines

4. White Lines is een nieuwe serie op Netflix, uitgebracht op 15 mei dit jaar. De serie volgt het verhaal van Zoe Walker. Zij laat haar rustige leven achter zich om de verdwijning van haar broer op Ibiza te onderzoeken. Het hele eerste seizoen staat op Netflix, en ze zijn volgens geruchten op dit moment bezig met het filmen van een tweede seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *