Heb jij in deze Corona-periode ook je kledingkast uitgezocht? Dan ben je nu vast opzoek naar nieuwe kleding. Gelukkig komt de zomer er weer aan, dus dat betekend nieuwe trends. Wij zetten hier de leukste zomer trends van 2020 voor jou op een rijtje.

De beste lente en zomer trends van de NewYork FashionWeek

1. Ballonmouwen

Misschien heb je ze al wel voorbij zien komen: jurken of tops met ballon-mouwen. Ze zijn al een tijdje verkrijgbaar in veel kledingwinkels en misschien heb je er al wel één in je kast hangen. Doe ze tijdens het opruimen niet weg! Ze zijn deze zomer namelijk nog steeds helemaal in de mode.

2. Neon kleuren

Van felblauw tot fluoriserend geel. De neon kleuren hebben we dit jaar weer op de catwalk voorbij zien komen. Maak dus maar vast ruimte tussen je sombere winterkleding en vul je kledingkast met deze gekleurde items.

3. Gekleurd leer

In het nieuwe seizoen maakt leer weer helemaal een comeback. Deze keer wordt het klassieke zwarte leer vervangen door gekleurd leer . Bij o.a. het merk Brandon Maxwell was er gekleurd leer te zien tijdens de New York FashionWeek van 2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *