Daar sta je dan. Smachtend op de luchthaven met je koffer en een vliegticket in je handen te wachten op het vliegtuig die vertrekt naar het zonnige buitenland. Maar hoog waarschijnlijk heb je deze reis maanden geleden al geboekt. Maar doe eens gek, en kies eens voor een bestemming onbekend. Want hoe leuk is het om op de dag zelf nog niet eens te weten waar je heen gaat? Avontuur gegarandeerd!

Let life suprise you.

Houd je van verassingen en roadtrippen? kortom, ben jij een echte avonturier? Dan zou ik deze kans met beide handen aannemen! Deze excursie is een uitdaging voor de echte avonturiers!

Jij beslist wanneer je op reis gaat en met wie, en wij kiezen de bestemming met een bijpassende accommodatie. Hoe fijn?

”Toen ik eenmaal bij de luchthaven stond wist ik nog niet waar ik heen zou gaan. Ik koos voor een stedenvakantie samen met mijn beste vriendin. We hebben al wat steden afgerezen, vandaar de keuze om een verassingstrip te gaan maken. Ik haalde de kaart uit de envelop en begon te krassen. Toen ik daarna de code kraakte kwam er iets heel erg leuks uit. We gaan naar Praag! – Isa Smeenk”

Hoe het werkt

  1. Geef een voorkeur uit over welke datum je van plan bent om op vakantie te gaan.
  2. Wil je op stedenvakantie, natuurvakantie, strandvakantie of skivakantie? Kies dan het thema dat het beste bij jouw en je reisgenoot past.
  3. Boek de reis en wacht op de envelop die je een week van te voren krijgt, met een stille hint. In deze envelop vind je de weersverwachting zodat je rekening kan houden met wat je meeneemt in je koffer.
  4. Wacht vervolgens op de tweede envelop met kraskaart. Let op! Deze kraskaart mag je pas loskrassen op de luchthaven, want met de code wie op de kraskaart staat kun je namelijk erachter komen waar je tocht naar toe gaat!

Laat jezelf en een ander verrassen..!

De 30 beste afbeeldingen van Paspoort | Paspoort, Foto, Fotografie

Wanneer een reis naar een onbekende bestemming boeken?

  • Als je een vriend, vriendin, kennis of familielid wilt verassen
  • Je partner wilt verassen
  • Als je op vakantie wilt, maar geen idee hebt waarheen
  • Geen zin hebt om urenlang bezig te zijn met het boeken van een vakantie

Websites waar je dit soort avontuurlijke reizen kunt boeken!

https://www.surprisefactory.nl/cadeau/surprise-roadtrip/

https://srprs.me/nl

https://verrassingstickets.nl/nl/

”Een top ervaring! De reis begint al vol avontuur en spanning!” – Diede Froukjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *