De wereld is in rep en roer op het moment. Een pandemie raast door de wereld heen en wij moeten gedwongen thuis zitten. Na een paar dagen begint de verveling toch wel echt toe te slaan. Deze lijst geeft je verschillende websites die jouw verveling in deze tijden kunnen verhelpen!

  1. Geo Guessr

Hoe goed ken je de wereld? Met dit spel wordt je willekeurig via google streetview op een plek ergens in de wereld gezet. Het doel is om te raden waar je precies bent. Al helemaal we nu allemaal binnen moeten zitten en de wereld niet kunnen verkennen, is dit een leuke manier om meer van de wereld te zien dan je eigen woonkamer!

  1. A good movie to watch

Een goede manier om verveling tegen te gaan is een film te kijken. Maar ja, welke film kies je nou? De ene film spreekt je totaal niet aan, de andere film heb je al te vaak gezien. Deze website helpt je met kiezen. Of beter, deze website kiest voor jou.

Zo leer je ook eens nieuwe films kennen!

  1. My fridge food

Aan het begin van de slimme lockdown was er massale paniek in het land. Veel mensen gingen snel wat voedsel inslaan, voor het geval dat! Heb jij dat ook gedaan? Dan is het misschien slim om deze website te bezoeken. Op deze website kan je namelijk ingrediënten invullen die je nog over hebt, en de website zoekt dan een lekker recept met die ingrediënten, zodat je makkelijk en lekker kunt ont-hamsteren.

  1. Puppys!

Er zijn geen leukere dingen op aarde dan puppy’s en dat bewijst deze website ook. De website zoekt het internet af voor verschillende leuke en schattige filmpjes van puppy’s.

  1. Random Wikipedia

Tijdens de verveling kan je ook besluiten om eens wat te leren over willekeurige onderwerpen. Deze website brengt je naar een willekeurig wikipedia artikel, om rustig in je eigen tijd door te nemen.

Let op! Het is alleen wel in het Engels.

  1. Cookie Clicker

Volgens mij kent iedereen dit spel al wel, maar het is en blijft een leuk spelletje om je verveling mee af te doen. Het doel is simpel, krijg zo veel mogelijk koekjes door te klikken en bonussen te kopen. Geweldig om je tijd mee te verdoen.

  1. The Useless Web

Deze website is eigenlijk een groot verzamelplatform voor verschillende nutteloze websites. Een klik op de knop en de website brengt je naar verschillende nutteloze websites. Soms kan je een man slaan met een aal, soms heb je grote koeienletters op je beeldscherm die alleen hey en ho zeggen.

Tja, je moet wat als je je verveelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *