2020, het jaar van online shoppen. Vanwege het corona virus moeten we zo veel mogelijk binnen zitten en zit een dagje winkelen in een leuke stad zoals Arnhem er dus even niet in. Gelukkig hebben de meeste winkels online websites. Hier kun jij toch bij jouw favoriete kledingwinkel terecht. Maar welke top vijf leukste kledingwinkels moet je dan aan denken? Ik help je mee op weg.

H&M

Truien, T-shirts, broeken, rokken, jurken, sportkleding. Maar ook zelfs tassen en accessoires kun je terecht bij de H&M. H&M brengt ieder seizoen een nieuw collectie uit en hebben hun kleding gesorteerd op leeftijdscategorieën en op maat. Zo is er dus voor ieder wat wils!

Guts & Gusto

Basic T-shirts, leuke pantalons of een mooie jurk? Deze kledingwinkel heeft voor iedere leeftijd wel iets leuks! Ook verkoopt de Guts & Gusto schoenen. Laarzen, hakken maar ook gewoon sneakers. Zo wordt iedere outfit leuk!

Only

Leuke blousejes, T-shirts, broeken of een jas nodig? Hier kun je het beste bij Only voor terecht.

Bij deze kledingwinkel kun je broeken op lengte en taillemaat kopen en zijn de jassen bij de Only ieder seizoen weer vernieuwend. De winterjassen en lentejassen kun je tijdelijk kopen maar jassen zoals coats, zijn het hele jaar door te koop. Ideaal!

Myjewellery

Een boetiekje wie alleen accessoires en sieraden verkocht en ondanks het grote succes ervoor zorgde dat hun assortiment werd uitbreidt. Nu kun je er ook terecht voor leuke jurkjes en rokjes met verschillende prints tot aan de basics. Myjewellery heeft een originele unieke stijl en is zeker de moeite waard om eens te bezichtigen, als je een dagje in Arnhem bent!

JD-store

Een stoere maar ook zeer sportieve winkel, JD-store. De JD-store verkoopt een groot assortiment aan sneakers. Maar dat is niet het enige, ook verkopen ze allerlei sportkleding van verschillende grote sportmerken zoals; Nike, Reebok, Adidas en Champion.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *