Ga je er een dagje op uit? En wil je graag naar Den Bosch, maar weet je niet wat je daar moet bezoeken? Dan hebben wij 7 x hotspots in Den Bosch die jij bezocht moet hebben.

Crème coffee and pastry

Crème is een gezellig koffiezaakje in hartje Den Bosch. Doordat het er niet te groot is, hangt er altijd een gezellige sfeer bij Crème. Behalve ontbijt en lunch, of een lekker tussendoortje, kan je hier van donderdag tot en met zondag ook terecht voor een lekker diner. Voor ontbijt en lunch hoef je niet te reserveren, je kan dus zo binnenlopen.

Contact
Snellestraat 47
5211 EM ‘s-Hertogenbosch
Tel: 073 7370242
Mail: info@cremecoffeeandpastry.nl
Web: www.cremedenbosch.nl

West Side

Houd je van vintage? Dan moet je bij West Side zijn. Ze hebben er echt alles! Van kleding, tot kunst, tot boeken, tot vintage designmeubilair. Het winkeltje zit niet midden in het centrum, maar is de kleine tien minuten lopen meer dan waard.

Contact
Verwersstraat 19-21
5211 HT ‘s-Hertogenbosch
Tel: 073 6133506
Mail: info@westsidedenbosch.nl
Web: www.westsidedenbosch.nl

Het Noordbrabants Museum

Het Noordbrabants Museum is een must om te bezoeken als je van tentoonstellingen houd. Niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant van het gebouw ziet er al mooi uit.
Bekijk van te voren wel even welke tentoonstelling je wilt bekijken, deze kan namelijk soms wel eens wisselen.

Contact
Verwersstraat 41
5211HT  ‘s-Hertogenbosch
Tel: 073 6877877
Mail: info@hnbm.nl, reservering@hnbm.nl
Web: www.hetnoordbrabantsmuseum.nl

Pizzabar DEEG

Zeker weten dat ze bij Pizzabar DEEG verstand hebben van overheerlijke pizza’s. Je kunt hier kiezen uit een pizza van verschillende soorten deeg. Speltdeeg, tarwedeeg en het normale wittedeeg! De pizza’s zijn supersnel klaar en worden op ambachtelijke wijze in een houtoven gebakken.
Misschien wel even belangrijk om te weten: Je kunt hier alleen telefonische reserveren, vanaf 13:00 uur. Op maandag zijn ze gesloten.

Contact
Verwersstraat 46
5211 HX ‘s-Hertogenbosch
Tel: 073 6901618
Mail: info@pizzabardeeg.nl
Web: www.pizzabardeeg.nl

Wijn bij Stijn

Wijnbar? Restaurant? Eigenlijk allebei. Bij Wijn bij Stijn kun je gezellig komen over een lekker wijntje, maar je kan ook gewoon komen dineren. Het is hier lekker én betaalbaar. Je kunt hier ook een cursus volgen. Dan weet je binnen 6 avond alles over wijn.

Contact
Kruisstraat 35
5211 DT ‘s-Hertogenbosch
Tel: 073 7370219
Web: www.wijnbijstijn.nl

Taste bij Dirk

Geen menukaart, de enige keus die je hebt is het aantal gangen dat je wilt proeven. Wel kun je aangeven waar je niet van houdt en waar je allergisch voor bent. De rest gebeurt in de keuken. De naam zegt het verder eigenlijk al, je krijgt allerlei kleine gerechtjes die je kunt proeven.

Contact
Verwersstraat 58
5211 HX ’s-Hertogenbosch
Tel: 073 2110375
Mail: dirk@bijdirk.nl
Web: www.tastebijdirk.nl

Koekwaus

Neem een kijkje in de wereld van de zussen Marlou en Laura. Alles wat in dit winkeltje te koop is, vinden de zussen inspirerend of interessant. Je kunt er van alles vinden, van interieur, tot fashion, tot sieraden en nog veel meer.

Contact
Vughterstraat 19
5211EW Den Bosch
Tel: 06 51 82 55 21
Mail: info@koekwausdenbosch.nl
Web: www.koekwausdenbosch.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *