Komen de muren op je af? Begin je je steeds meer te vervelen? Weet je niet meer wat je moet doen? Dan zijn hier een paar tips tegen verveling. Alle activiteiten zijn binnen uit te voeren. Zo hoef je niet onnodig naar buiten als je dat niet wil!

Maak een puzzel

Het maken van een puzzel neemt lekker veel tijd in beslag. Zoek in de kast, op zolder of in de schuur naar een puzzel en ga er mee aan de slag. Heb je geen puzzel? Dan kun je er makkelijk een bestellen. Bol.com heeft bijvoorbeeld veel grote puzzels te koop, maar er zijn genoeg andere winkels waar je ze ook kunt halen.

Klik hier om te zoeken naar puzzels op bol.com.

Ga lekker bakken!

Heb je altijd al beter willen worden in het bakken van taarten? Dan is dit je kans! Zoek online naar een lekker recept en ga aan de slag. Je hebt nu toch alle tijd. Lukt het even niet, probeer het dan een andere keer opnieuw. Het is een trail and error proces, dus maak je geen zorgen als het even mis gaat, van je fouten kan je leren!

Hieronder een voorbeeld van wat je zou kunnen maken. Wil je liever iets anders proberen? Dan kan dat natuurlijk ook!

Bak eens een lekkere carrotcake!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *