Trouwen is natuurlijk één van de mooiste momenten van je leven. Een geweldig feest en alle belangrijke mensen uit je leven op jouw feest. Alleen door de Coronacrisis stellen heel veel verloofde hun bruiloft uit. Begrijpelijk, ook want bij een bruiloft hoort een leuk feest met heel je familie en vriendengroep. Voor trouwfotografen is de hele Coronacrisis killing. Wij gingen langs bij een Joëlle uit Apeldoorn om te vragen zij deze crisis ervaren.

  • Werkgelegenheid in Corona tijden

De bruiloften zijn natuurlijk minder geworden in deze crisis, heb je helemaal geen werk meer?

“De eerste twee maanden van de Coronacrisis helemaal niks, nu begint het een heel klein beetje te groeien. Op het oude niveau is het bij lange na niet, begrijpelijk ook. Door de versoepeling is het ietsje beter.”

  • De alternatieven

Als ondernemer is het de kunst om altijd te denken in oplossingen niet in problemen. Zo heeft Joëlle ook gedacht in oplossingen. Wat heb je geprobeerd?

“Fotografie is niet alleen mijn werk maar ook mijn hobby, dus ik ben sowieso veel naar buiten geweest om te fotograferen, ik word hier alleen niet voor ingehuurd dus verdiend het vele malen minder tot eigenlijk niks.”

  • De toekomst

De coronacrisis lijkt een strijd die niet te winnen valt zonder vaccin. Er is veel onduidelijkheid en heel weinig zekerheid. Hoe en wanneer verwacht jij weer normaal je werk te doen?

“Ik hoop natuurlijk dat er meer werk komt voor mij, bruiloften op 1,5 meter waarbij ik kan fotograferen. Het werk weer uitvoeren als voor deze hele crisis is pas weer mogelijk als er een vaccin is, ik heb mijn verwachtingen liggen op de jaarwisseling, maar het is afwachten en het beste ervan maken.”

*Joëlle is niet haar echte naam. Ze wilde niet met haar echte naam online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *