Mediamanger een opleiding [MB2] vol media en erg bezig met wat gebeurd er in de wereld maar ook vol zit met interviewen, fotoshop en artikels schrijven[MB3] . Ben jij erg geïnteresseerd in de media en volg je veel rondom het nieuws, dan is dit een opleiding voor jou[MB4] !

De opleiding mediamanager bestaat globaal uit interviewen, filmen en artikels schrijven[MB5] . Verder leer je door middel van oefening mensen interviewen en vragen stellen, wat mijzelf erg aanspreekt is dan ook interviewen. Je werkt veel met je laptop, je gaat hier dan ook mee editen en video`s bewerken. Ik ben Mike van der Meij en ik zit sinds afgelopen jaar op het Aventus in Apeldoorn, ik heb het erg naar mijn zin en haal goede cijfers. Ik heb erg veel nieuwe mensen leren kennen en contacten leren leggen, met name toen ik een interview-opdracht moest maken. Ik kwam hier in contact met Luuk Brouwers, de middenvelder van Go ahead eagles. Een echte profvoetballer dus, een erg goede ontwikkeling voor mij als interviewer. Ik heb hier veel van geleerd, en zo iemand interviewen binnen een half jaar is voor mij al een teken dat ik geen enkel spijt heb van mijn keuze. [MB6] 

Ik ben in contact gekomen met een leerling in havo 4, hij was erg geïnteresseerd in de media en ik sprak hem over deze opleiding. Hij was al erg geïnteresseerd in de  media, alleen wist hij nog niet welke kan hij precies op wilde. Ik legde hem allerlei dingen uit en hij vond het allemaal erg leuk klinken zodoende is hij toch van mening om deze opleiding te gaan volgen.[MB7] [MB8]  Kortom probeer je hart te volgen en de juiste beslissing te maken.


 [MB1]Zorg voor een kop die echt de aandacht trekt [MB1]

 [MB2]Hier moet een komma tussen als je dit zo formuleert. Maar schrijf liever een zin zonder komma’s hier.

 [MB3]Is dat zo? Dit klinkt meer als MR

 [MB4]Zie vorige opmerking

]Kijk nog eens goed naar deze opleiding

 [MB6]Mooi dat je zo’n ervaring in je artikel beschrijft. Dat persoonlijke tintje is goed. Zorg er wel voor dat het verband houdt met je doelgroep: aankomende studenten MM.

 [MB7]Dit is een wat vaag en algemeen stukje. Richt jezelf zo goed mogelijk op de doelgroep.

 [MB8]Ik mis daarnaast een conclusie en call-to-action. Het is een overtuigende tekst, dus zorg ervoor dat je duidelijk bent in wat je van je lezer verlangt.

By Mike