Het is zover, je mag gaan studeren! Aventus heeft een oceaan opleidingen, maar we zullen er twee voor je uitvissen en belichten. Aventus biedt onder andere de volgende twee mediastudies aan: mediavormgever en mediamanager. Dus nog geen idee waar je voor moet kiezen? Laat ons jou dan overtuigen waarom deze studies voor jou gemaakt zijn.

Mediavormgever.

Als mediavormgever ben jij een echte creatieveling. Je denkt na over hoe je een foto maakt of hoe je jouw product laat zien aan anderen. Denk maar aan alle mooie foto’s die je voorbij ziet komen op Instagram. Daar zit vaak veel reclame in verwerkt. Je moet een boodschap kunnen overbrengen via beeld. Dit kan door middel van onder andere reclames, campagnes en films. In de studie ga je gebruik maken van zeer creatieve tools zoals Photoshop en Lightroom, je moet dus ook goed overweg kunnen met een computer. Daarnaast zijn deadlines voor jou geen punt, stressbestendig is jouw tweede naam. De studie duurt drie jaar, waarna je nog door kunt studeren op een HBO studie zoals communication en multimediadesign. De studie staat al meerdere jaren als top studie in de studiegids.

Mediamanager.

Mediamanagers zijn degenen die simpel gezegd moeten managen. Ze hebben veel contacten met klanten of je moet juist potentiële klanten overtuigen van jouw product. Dit kan dus ook een nieuwe tv-show zijn! Denk maar aan het managen van ‘the voice of Holland’ Je vindt het niet erg om mensen te woord te staan en durft voor grote groepen te presenteren.Je kan mensen adviseren en bent op de hoogte van wat er allemaal in het bedrijf waar je werkt gaande is. Met klachten kunnen mensen bij jou terecht en jij kan deze correct verwerken. Verder kunnen Je moet dus goede communicatieve eigenschappen hebben en stressbestendig zijn. Ook deze studie duurt maar drie jaar, waarna je een baan kan proberen te vinden bij een bedrijf of door kan studeren. Ook deze studie is meerdere jaren beoordeeld als een Top-opleiding bij Aventus!

Een student aan het woord

Eva volgt de studie mediamanager bij ons. Zij heeft een stukje mogen schrijven voor ons over haar opleiding:

Ik ben eerstejaars student mediamanager op Aventus. De opleiding bevalt mij zeker. Mijn klasgenoten hebben dezelfde motivatie als ik, wat projecten maken heel leuk maakt! De dagen zijn door corona nu mooi opgedeeld in online lessen thuis en lessen op school. De docenten begeleiden mij goed en kan altijd voor hulp bij ze aankloppen en digitaal aankloppen. Als jij net als ik een teamplayer bent, dan zou ik in de toekomst graag met je samen willen werken!

Ben jij helemaal overtuigd dat één van deze studies bij jou past? Meld je dan snel aan, beide studies hebben maar een beperkt aantal plekken! Vol=vol.  Zien wij jou volgend jaar? Druk dan op de knop ‘meld je aan’. Wil je nog meer informatie mail of bel dan naar ……..Tot snel