Een opleiding die jou naar de mediawereld stuurt. Dat is natuurlijk iets waar iedereen van droomt. Want hoe tof zou het zijn als jij na het doen van deze opleiding voor je favoriete magazine zou kunnen schrijven of dat leuke televisie programma kunnen presenteren. Ja je hoort het goed inderdaad, dit kan jij bereiken met de mediaopleidingen van Aventus.

Waarom zou je voor Aventus moeten kiezen?

Een belangrijk onderdeel van de opleidingen van Aventus zijn de docenten. Hier wordt dan ook veel aandacht aan besteed. Zo krijgen docenten opleidingen om verder te leren, krijgen ze feedback van elkaar en de leerlingen. Hierdoor weten docenten wat er verbeterd kan worden aan de lessen en wat er goed gaat. Een ander onderdeel is dat Aventus zeer goed bereikbaar is. Zo licht het recht tegenover het trein- en busstation.

Met deze niveau 4 opleiding kun je uiteindelijk erg veel kanten op. Je leert zo ook veel verschillende vakken. Dit gaat van vakken die je leiden tot de televisie, maar ook richting de krant. Zo zie je dat Aventus een heel diverse opleiding aanbied.

Je bent dagelijks in de leer zodat je weer meer en meer te weten krijgt over het medialandschap. Zo heb je vakken als mediaredactie in de praktijk, informatie en research, mediatechniek en interviewen. Zoals je al hoort aan de namen van deze vakken zijn ze erg beroepsgericht. Ook dit is weer erg handig voor de toekomst. Tijdens de opleiding krijg je voornamelijk praktijkopdrachten. Zo sturen de docenten je er bijvoorbeeld op uit om te gaan interviewen, onderwerpen tot de bodem uit te zoeken, filmen en fotograferen. Hier leer je een stuk meer van dan dat je uit een boek leert.

Dus ben jij nou op zoek naar een opleiding die ervoor kan zorgen dat jij een droombaan kan krijgen? Kies dan vooral voor de mediaopleidingen van aventus.

By Yoran