Meld je nu aan voor mediavormgeving!

Lees hier alles wat je moet weten over mediavormgeving! En weet waar de opleiding precies overgaat! Je leert skills zoals, fotograferen, animeren, webdesign, professioneel omgaan met social media. Lees over hoe een leerling een droom baan heeft gevonden na het behalen van de opleiding. Lees dit artikel en schrijf je vandaag nog in!

Wat is mediavormgeving nou precies?

Stel je voor; een winkel is net open. De baas wil graag een website maar weet niet hoe hij een mooie aantrekkelijke website kan maken. Daarvoor kan hij naar jou toegaan! Omdat jij geleerd hebt hoe je een prachtige website kan maken met technieken dij jij geleerd hebt op school. Dit is maar een klein voorbeeldje. Maar zo zijn er ontelbaren bedrijven/ondernemers die creatieve gespecialiseerde mensen zoeken zoals jij! Studeer jij af met vlag en wimpel? Dan kan jij net zoals duizenden mede afgestuurde studenten solliciteren bij een baan dat bij jou past!

J kan na het behalen van je diploma werken bij.

Interactieve mediabureaus en je krijgt zelfs les in ondernemerschap waardoor jij je eigen bedrijf kan gaan beginnen.

3 belangrijke aspecten die je leert tijdens je opleiding

Technische kunnen: je leert skills zoals, logo’s ontwerpen, websites maken, fotograferen, monteren, filmen, grafisch design.

Klantvriendelijkheid: Binnen de opleiding word je bijgebracht hoe je met klanten moet omgaan. Zowel als face to face als online.

Creativiteit: Je wordt uitgedaagd om het creatieve wezen in je naar boven te halen! Dit maakt onderscheid van goed tot perfect!

De ervaring van een derdejaars student!

Jordy

‘’’vanaf mijn 12de heb ik fotoshop ontdekt en heb ik daar veel plezier mee gehad en sindsdien ben ik mij gaan interesseren in webdesign en fotografie. Mijn hobby is echt mijn passie geworden en uiteindelijk wil ik hiervan ook echt mijn beroep gaan maken. Het allerleukste aan de opleiding vind ik is dat je echt creatief bezig bent met dingen die je doet je hebt iets creatiefs in je hoofd en dat ga je dan vervolgens helemaal uitwerken. Ik ben nu inmiddels afgestudeerd en werk ik met vol passie bij een reclamebureau.’’

Waarom studeren bij Aventus?

Het treinstation ligt op nog geen 50m verwijderd van de school (locatie Laan van de mensenrechten). Het is dus uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer! De opleidingen hebben hun eigen locatie binnen het gebouw. De praktijkruimtes en overige faciliteiten zijn helemaal up to date van de moderne tijd. Dit maakt het heel aantrekkelijk om te studeren bij ROC Aventus! Dus waar wacht je nog op? Meld je zo snel mogelijk aan op https://www.aventus.nl/medivormgeving.