Over een paar weken is het alweer kerst. Hoe we dit gaan vieren moeten we nog even afwachten, maar we kunnen al wel bedenken wat we met de kerst kunnen dragen en een kersttrui pas natuurlijk perfect bij de kerst. Hier laat ik de leukste (en misschien meest foute) kersttruien zien die ik gevonden heb.

Als je iets meer wil dan alleen een gebreide trui kun je natuurlijk kiezen voor wat lichtjes! Er zijn ook truien met bellen eraan, je valt dan wel extra op.

De standaard kerstruien zijn natuurlijk de truien met een patroontje van sneeuwvlokken en rendieren, maar je kunt het ook anders aanpakken met een wat drukker opgemaakte trui.

Je kunt natuurlijk ook gaan voor een kersttrui die gerelateerd is aan iets dat je leuk vindt. Tegenwoordig is er van alles wel een kersttrui te vinden. Hier enkele voorbeelden:

Je kunt ook alvast beamen dat je een foute kersttrui aanhebt.

Simpel is niet lelijk. Deze trui is perfect als je niet zo wil opvallen, maar wel iets leuks en kerstachtig wil. Truien met een gebreid patroontje zijn dan ook een goede tip.

Een trui met capuchon om je te vermommen als rendier. Deze trui is gemaakt van badstof dus lekker te dragen als je een dagje alleen thuis bent.

Dit is pas écht een foute maar daarom niet minder leuke kersttrui. Het is wel een gewaagde kerstrui met een 3d rendier.

Je kunt ook gaan voor iets anders dan het standaardmodel kerstrui. Deze heeft knoopjes en een lage hals.

Een spelletje op je trui? Ook dat kan gewoon. Where’s Waldo is te spelen op deze trui en daar ben je vast wel even zoet mee.

Zit er nou nog steeds niks voor je bij, dan kun je nog altijd zelf een custom kerstrui laten maken, bijvoorbeeld op uglychristmassweater.com   

By Lorijn