Haal het festival naar huis met Goodbye 2020!

De leukste feestdag van het jaar is weer aangebroken! De oliebollen liggen in bakken verspreidt door het huis samen met de alcoholische mixdranken die er in overvloed zijn. Het online festival evenement genaamd Goodbye 2020 staat aan. De muziek dreunt door het hele huis. Gelukkig nieuwjaar roept iedereen wanneer de klok 12 uur aan tikt. De champagne wordt gepopt. Iedereen omhelst elkaar. Overal hoor je ‘De beste wensen, en een goed[PP1]  en gezond 2021’. Buiten speelt er een schitterend vuurwerk spektakel af. Het uitzicht vanaf de 8ste verdieping van de flat was ademen benemend. De hele hemel wordt opgelicht door sensatie van felle kleuren. Terwijl dit jaar een vuurwerkverbod van kracht is. Eenmaal binnen klinken de deuntjes van de beat van de muziek onder het luide gebabbel van vrienden onder elkaar. Via een live verbinding zien en horen we anderen feestgangers helemaal uit hen plaat gaan. Er wordt een dance off gehouden, een wedstrijd wie er het beste kan dansen. De wereldberoemde dj la Fuente is zijn set aan het te draaien. Wat een fantastisch alternatief!

Festival in je huis

Goodbye 2020 is een event waarbij 250 artiesten van alle genres een optreden geven, dat vervolgens op een livestream komt te staan. De overheid heeft Goodbye 2020 met een enorm bedrag van maar liefst één miljoen euro gesubsidieerd. Omdat ze het eens waren met Maarten Schulz, het brein achter het evenement.

De organisatie

Het festival wordt onder andere mede mogelijk gemaakt door Follow The beat. Het is een gigantische organisatie die jou vertelt waar je welk feestje kan vinden het is mogelijk om via hun website genaamd www.followthebeat.nl direct tickets te kopen voor zowel indoor als outdoor. Het is altijd up-to-date. Meld je aan om meldingen voor de meest populaire festivals als eerste te bemachtigen.

Maarten Schulz

Maarten Schultz is oprichter & CEO van het bedrijf Follow te beat. Zijn taak is om de artiesten te regelen en de locaties te realiseren terwijl hij iedereen aan stuurt.

Maarten ziet dat er een stijgende lijn in, Corona besmettingen en overlast op straat.

” Met het toenemend aantal besmettingen, vroeg ik mij af hoe we met ons platform en met de festivalsector op een positieve en vindingrijke manier kunnen bijdragen en mensen motiveren om thuis te blijven. Zo ontstond het idee om zoveel mogelijk artiesten, festivals en clubs online samen te brengen.” Maarten Schulz.

Interview Tom Online festivalbezoeker.

Ben je ook speciaal binnengebleven door Goodbye 2020?

” Ik was sowieso van plan om een klein feestje bij mij thuis te vieren. Goodbye 2020 was er een geweldige aanvulling op.”.

Is het voor herhaling vatbaar?

” Het liefst sta ik weer in volle menigte die meeschreeuwt met de muziek. Maar als de situatie hetzelfde blijft voor dit jaar Verheug ik mij op Goodbye 2120.”.

Wat vind je van het initiatief?

” Ik vind het geweldig! Omdat ik de corona eenzaamheid niet meer voelden!”

Voor elke feestganger, kroegtijger, club koning, je kunt volgend jaar leuk het jaar uit knallen maar je moet wel zelf de slingers op hangen.