We hebben allemaal wel eens een film gekeken waarbij we zeiden “wauw die actrice ziet er echt goed uit.” Niet alleen de haren en de make-up maar ook de outfits zien er tiptop uit.

Cora Kloezen is een vrouw van 40 jaar. Zij haalt haar inspiratie uit film en tv-shows.

“Clueless en Grease zijn een paar films waar ik inspiratie voor outfits uit heb gehaald.” 

“Clueless is een film uit 1995 de hoofdrolspelers zien er prachtig uit, de outfits van de actrices zijn korte rokjes met bij passende jasjes in Burberry print daaronder dragen ze een blouse met een truitje in een lichte of donkere kleur. Natuurlijk ben ik niet zo jong meer maar draag ik wel de Burberry jassen met een leuke witte blouse eronder.”

Tegenwoordig zijn er veel meiden die inspiratie van social media halen, ze gaan mee met de laatste trends, Cora vindt dat heel jammer.

“Het is spijtig om te zien dat veel jongen meiden trends volgen en niet hun eigen stijl dragen omdat ze bang zijn voor de meningen van anderen.”

Het komt dus vaak voor dat meiden bang zijn voor de negatieve reacties van bijvoorbeeld klasgenoten.

“Niet alleen jonge meiden hebben daar last van ook volwassen vrouwen lopen dat wel eens tegen het lijf, ik heb zelf ook wel eens gehad dat ik geen hoge hakken meer droeg omdat een collega van me ze afschuwelijk vond. Ik heb me daar later overheen gezet de meningen van andere kunnen me niet zoveel meer schelen als ik het zelf maar mooi vind.”

Cora vertelde ons ook waar we leuke en hippe kleding kunnen scoren.

“Omdat je misschien wat ouder bent hoef je je niet oud te kleden ga is kijken bij de Zara of boetiekjes in jou buurt daar hebben ze vast hele leuke dingen tussen zitten en voor een betaalbare prijs.”

Wees altijd jezelf en haal inspiratie van ander maar begin mensen niet te kopiëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *