Gek op uitgaan, maar heb je alle kroegen van jouw stad wel weer gezien? Geen zorgen! We hebben nu voor jou de 7 leukste uitgaanssteden van Nederland op een rijtje gezet. Dus, voor de komende tijd (wel ná corona natuurlijk) kun jij weer even vooruit.

7- Maastricht

Jawel hoor, ook in het zuidelijkste puntje van Nederland kun jij je tot in de late avonden uitleven. Maastricht beschikt namelijk over super gezellige cafeetjes op allerlei plekken in de stad. Echte clubs en discotheken zul je er wat minder vinden maar dat maakt de oer-Hollandse gezelligheid van de kroegen dan weer helemaal voor je goed.

6- Utrecht

Utrecht heeft de afgelopen jaren onze harten veroverd als centrale shopstad van ons land, maar dat geldt ook voor het nachtleven! De stad beschikt zowel over moderne clubs als sfeervolle cafés en is daarom enorm geschikt voor het uitgaansleven.

5- Nijmegen

Een andere bron van gezelligheid vinden we in Nijmegen. Deze stad zit vol studenten en jongvolwassenen welke de juiste ingrediënten zijn voor een ultieme uitgaanservaring. Je kunt je alleen al inbeelden hoe dit sfeervolle centrum er ’s nachts uitziet…

4- Eindhoven

We kennen niet voor niets de term ‘Eindhoven de gekste!’. Want dit geldt zeker ook voor de clubs. Niet alleen tijdens carnaval staat deze stad helemaal op zijn kop, deze feesten kun je het hele jaar door tegenkomen. In de grote stad kun je nachtenlang doorfeesten onder het genot van een drankje en een goed gezelschap.

3- Groningen

En dan komen we aan in het noorden van Nederland. Groningen kunnen we namelijk écht niet missen op deze lijst! Clubs, kroegen en feestende mensen zijn de ingrediënten die we hebben om deze studentenstad tot een waar pareltje van de uitgaanssteden te benoemen. Zeker een must!

2- Den Bosch

Op nummer twee staat de Brabantse gezelligheid voorop. Den Bosch beschikt misschien wel over het meest sfeervolle centrum van ons land. En dat is perfect voor het uitgaansleven. Ieder weekend struint half Nederland naar deze plaats af om er een geslaagd feestje van te maken, en of dat het ze lukt!

1- Amsterdam

Een tikkeltje cliché misschien, maar hij is het wel helemaal waard. Amsterdam is onze beste uitgaansstad. De diversiteit van de eindeloze soorten kroegen, cafés en clubs zorgt ervoor dat onze hoofdstad de perfecte uitgaansstad is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *