Nu we steeds dichter de zomermaanden naderen is het natuurlijk van groot belang dat je een overzicht hebt van de vijf lekkerste cocktails voor een overheerlijk avondje met je vrienden. Wij zetten vijf cocktails voor jou op een rijtje, dus laat de zomer maar komen!

Met wat drank erbij is de tijd zo voorbij

Blue Lagoon

Een bekende cocktail, de Blue Lagoon. Deze smakelijk cocktail komt oorspronkelijk uit Jamaica. Met blue curacao, vodka, citroensap en 7-Up en lekker veel ijs is dit een cocktail die bijna op elke menukaart te vinden is. Dit drankje kun je niet over het hoofd zien door zijn felblauwe kleur, het nodigt uit om er eentje te proberen!

Zelf proberen? Via deze link kun jij je eigen Blue Lagoon maken

https://www.cocktailicious.nl/blue-lagoon-cocktail/

Long Island Iced Tea

Een wereldwijd gedronken cocktail. Je zult het vast wel eens gehoord hebben, Long Island Iced Tea. Het is niet zomaar een cocktail, want er zitten diverse soorten sterke drank in. Met vodka, gin, tequila, triple sec en rum is het verraderlijk lekker drankje. Daarbij word het aangevuld met cola, suikersiroop en citroensap. Een klein advies voor degene die de Long Island Iced Tea aan de tand willen voelen, drink met mate!

Natuurlijk kun je dit ook zelf maken. Check de volgende link.

https://www.cocktailicious.nl/long-island-iced-tea/

TIP!

Nu zijn we natuurlijk nog niet klaar met onze top vijf. Maar mocht je nog meer inspiratie nodig hebben dan raden wij Tipsy Bartender aan, met zijn enorme collectie cocktails en andere drankjes veroverd hij social media.

Sex on the Beach

Nog zo’n onwijs lekkere alcoholische versnapering. Voor in de zomermaanden is dit een Hemelse cocktail. Ongetwijfeld zul je naam eens hebben horen vallen, Seks on the beach. Deze kleurrijke cocktail bevat vodka, perziklikeur, sinaasappelsap en cranberry sap. Hoe je deze cocktail maakt zie je in onderstaande video.

Mojito

Waar Mojito vroeger werd gebruikt als medicijn is het tegenwoordig een wereldberoemde cocktail die overal weer opduikt. Met rum, limoensap, rietsuiker, spuitwater en munt met daarbij veel ijs maakt het tot een van de verfrissendste cocktails die je kunt wensen. Wil je het eens proberen? Check onderstaande video hoe je het zelf maakt of ga lekker het terras op en het word voor je klaargemaakt.

Klik op de volgende link voor het beste recept voor een mojito

https://www.cocktailicious.nl/mojito/

Tequila Sunrise

Een overheerlijke cocktail, tequila sunrise, wat naar het Nederlands vertaald betekend; Zonsopgang. Nou lijkt het ons aan de vroege kant om deze ’s ochtends vroeg al te proberen maar het is een absolute aanrader! Deze cocktail bevat vruchtensap, grenadine en tequila wat resulteert in een lekker fris borreltje. Ook is dit zeer eenvoudig te maken, dus kom in actie!

Via deze link kun jij jou eigen tequila Sunrise in no time op tafel hebben staan.

https://www.cocktailicious.nl/tequila-sunrise/

Afbeeldingen cocktails

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *